Duke

Velkommen på Duke – Stort dansegulv, god musik og live DJ

De tre diskoteker der har til huse i Gothersgade 13-15 i henholdsvis stueetagen, første- og anden sal, har alle nogle år på bagen.

Siden 70′erne har festglade mennesker danset fødderne af til tidens toner i lokalerne tæt på Kongens Nytorv, og til alle tider har det været den uhøjtidelige og glade stemning der har gjort at stedet skiller sig ud fra andre diskoteker i byen.

Her ønsker vi at have plads til alle der vil ha’ det sjovt, uden at skulle sætte sig selv til skue. Her er de kendte og kongelige også meget velkomne, men de fester på lige fod med os andre.

Stemningen på husets tre etager differentieres ved forskellige musik, således at der som regel vil være noget for alle, ligegyldigt hvilket humør man er i en given aften.

Åbningstider

DUKE har åbent hver Fredag & Lørdag.
Fredag: 24.00 – 05
Lørdag: 24.00 – 06

Entréen på DUKE er

Fredag: Gratis
Lørdag: 60 kr.

Aldersgrænse fra 23 år
Er det muligt at reservere bord på Duke?

Ja, det muligt at reservere bord. Det gør du/i ved at forespørge os, enten personligt i åbningstiden, eller via Kontakt linket her.

Jeg kunne ikke få udleveret mit overtøj i garderoben, da jeg havde mistet mit garderobenummer, hvad gør jeg nu?

Se Glemte sager

Er det tilladt at ryge på The Duke?

Ja, i et af de 4 dertil indrettede rygerum. Rygepolitik

Hvornår lukker i?

Vi lukker “oppe fra og ned”. Dvs. vi lukker først 2. sal derefter 1. sal og til allersidst Natcaféen. Når der lukkes overpå er gæster fra 1. og 2. sal velkomne til at fortsætte festen på Natcaféen. Så længe vores gæster fester og hygger sig, så længe holder vi åbent i Natcaféen. Vi lukker dog for indgangen kl. 05.00, men derfor kan der godt være flere timer tilbage i de gæster som er indenfor.